Računovodstvene i administrativne usluge

Financijsko i poslovno savjetovanje

Promet nekretninama

Accounting and administrative services

Financial and business consulting

Real estate transactions (brokerage)

O nama

KSB POSLOVANJE

društvo s ograničenom odgovornošću za usluge je trgovačko društvo osnovano s ciljem pružanja usluga u području:

  • računovodstva i administracije
  • financijskog i poslovnog savjetovanja te
  • prometa nekretninama

Naše temeljne vrijednosti su: POVJERENJE  I KVALITETA

Povjerenje naših klijenata gradimo na partnerstvu, poštovanju, pravednosti i predanosti svim preuzetim zadacima.

Svaki klijent nam je jednako važan. Karakterizira nas visoka razina stručnosti i povjerljivosti te partnerski odnos prema klijentima.

U  svemu što radimo težimo izvrsnosti čime postižemo kvalitetu, tj. najbolju vrijednost za naše klijente.

Svojim poslovnim partnerima – klijentima pristupamo uvijek tražeći najbolje rješenje za svakodnevne poslovne izazove, uvažavajući njihove specifičnosti i želje.

 

Koraljka Slunjski Bočkaj

Osnivačica i direktorica Društva – gospođa Koraljka Slunjski Bočkaj visoko obrazovanje stekla je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Iako je završila turističko – ugostiteljski smjer, prvo zaposlenje u Zagrebačkoj banci d.d. Zagreb odredilo je njezinu daljnju karijeru u području financija i računovodstva.

Tako danas ima više od 30 godina radnog iskustva u području financija i računovodstva u različitim djelatnostima, od čega preko 25 godina na visokim managerskim pozicijama (direktor financija i računovodstva) u malim, srednjim i velikim trgovačkim društvima u privatnom vlasništvu.

Radna mjesta na kojima je stekla svoje poslovno iskustvo su osim financija obuhvaćala i odgovornost, te svakodnevni operativni angažman u računovodstvenim poslovima, kao i poslovnom planiranju i analizi poslovanja, fakturiranju, obračunu plaća, koordinaciji s revizorima, odvjetnicima i javnim bilježnicima.

Trgovačka društva u kojima je bila zaposlena bila su direktno ili indirektno vlasnički i upravljački povezana s više drugih trgovačkih društava s mnogo različitih djelatnosti u zemlji i inozemstvu te je za iste bila odgovorna za obavljanje svih financijsko – računovodstvenih poslova, kontrolu poslovanja, upravljanje rizicima, izvještavanje i konsolidaciju na razini grupacija.

Tijekom radnog vijeka u realnom sektoru stekla je znanje i iskustvo i u poslovima vezanim uz nabavu, prodaju, radno, ugovorno i trgovačko pravo, informatiku, osiguravajući da društva posluju u skladu sa svim promjenama zakonskih propisa. Sveobuhvatno shvaćanje poslovnih procesa omogućilo joj je uspješnu provedbu promjena i nadogradnji informacijskih sustava. Sudjelovala je u više „due diligence“ postupaka, provela više osnivanja, likvidacija, spajanja i pripajanja trgovačkih društava.

Radno iskustvo stekla je i u djelatnostima povezanim uz promet nekretninama, a „strast“ prema poslovima vezanim uz nekretnine potaknula ju je na daljnje usavršavanje u istom području i stjecanje statusa ovlaštenog agenta za posredovanje u prometu nekretninama

Redovita je polaznica stručnih seminara, simpozija i radionica kojima trajno nadograđuje svoje znanje i vještine te prati sve promjene pozitivnih propisa.

Svojom profesionalnošću, radom, znanjem i sposobnostima, dobrim sagledavanjem i shvaćanjem poslovnih procesa te osjećajem za odgovornost, sigurno može i zna ispuniti i Vaša očekivanja.

 

Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte poslovnog partnera na kojeg se možete osloniti!